Tekijät

Markku

Radiotoiminnasta vastaa ja koko poppoota vetää päätoimittaja Markku Saarikangas. Markku on pitkänlinjan yrittäjä ja taustavaikuttaja. Luottamusta ei herätä pelkästään koko, vaan nyt on kyseessä tekijä, joka ottaa huomioon pienen ihmisen asian. Markku on monessa liemessä keitetty tekijä. Nyt tehdään aidosti kuuntelijalähtöistä radio-ohjelmaa.

Marko

Tekniikasta ja pääosin toimituksellisesta työstä (no ehkä vähän muustakin) vastaa DI Marko Ekqvist, siviilissä tekoälytutkija ja toimintamallien kehittäjä Helsingistä. Tämän kanavan toimituspäälliköltä edellytetään periksiantamattomuutta ja sitähän tältä mieheltä löytyy. Esteitä on ollut, niitä ylitetään ja esteitähän tulee aina olemaan. Ratkaisuhakuisena tiimipelaajana Markolta eivät ideat lopu kesken.

Eki

Ääni- ja lavatekniikan asiantuntijana tiimissä toimiva Erkki Saviharju tekee rutiinilla vaativat radioaseman tekniset työt. Tiedättekö ketään muuta, joka polkaisee käyntiin lähes taianomaisesti tyhjästä Helsingin suosituimman puheradion? Toiminnan miehenä Eki hoitaa sellaiset tehtävät, johon muulla tiimillä ei ole mitään kompetenssia.

Markku

Markku Salomaa hoitaa media-alan toimintoja suvereenisti vuosikymmenten kokemuksella. Toimivat konseptit ja uusia haasteita alati hakeva printtimaailman guru ei jätä ketään kylmäksi. Markku on perehtynyt viime aikoina stand-up -komiikan saloihin ja tästähän ei ainakaan ole haittaa näissä radiohommissa.

Anne

Ammatillisesti kovassa miesjoukossa naisellisen äänen ja vahvan mielipiteen radioaalloille tuo toimituksellisesta sisällöstä vastaava Anne Vuori. Aidosti yhteistä etua ajava, aktiivinen yhdistystoimija ja vahva vuokra-asumisen asiantuntija, joka periksiantamattomasti tuo esille myös pehmeitä arvoja.